Succesvolle editie van Campusrun 2024 ten voordele van Limburgs Kankerfonds

Standaard

Op donderdagavond 25 april 2024 kwamen bijna 1.000 enthousiaste lopers samen voor de 13de editie van de Campusrun, een jaarlijks initiatief van Hogeschool PXL, UHasselt en UCLL ten voordele van het Limburgs Kankerfonds. De sfeer zat er goed in terwijl de deelnemers zich klaarmaakten voor de uitdagende wedstrijden. Met keuze uit drie verschillende wedstrijden – een 5 km run, een 10 km run (waarbij het parcours van de 5 km tweemaal werd afgelegd) en de avontuurlijke Campustrail van 7 km dwars door verschillende schoolgebouwen op de campus in Diepenbeek – was er voor elk wat wils.

De Campusrun was zoals steeds toegankelijk voor alle (recreatieve) lopers. Deelnemers kregen ook opnieuw de kans om de verschillende schoolgebouwen van binnenuit te verkennen door deel te nemen aan de 7 km Campustrail, een extra aantrekkelijk aspect van het loopevenement. De opkomst was indrukwekkend, met in totaal 937 deelnemers, een stijging van 170 deelnemers in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit toont aan dat de populariteit van de Campusrun gestaag groeit.

De volledige uitslagen van de wedstrijd zijn hier beschikbaar. Jasper Gielen en Noor Wouters wonnen de 10 km wedstijd, Jasper Schreurs en Jet Ghoos de 7 km wedstrijd, en Jelle Decoster won samen met Jill Dreessen de 5 km afstand. De Campusrun van 2024 was niet alleen een sportief succes, maar ook een hartverwarmende bijdrage aan de strijd tegen kanker, waarbij de gemeenschap zich verenigde in een gezamenlijk doel van steun en solidariteit.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.