Tienjarig jubileum van PXL-Postactieven: Week vol festiviteiten

Standaard

De vereniging van gepensioneerde medewerkers van Hogeschool PXL, bekend als PXL-Postactieven, vierde haar tiende verjaardag met een week vol feestelijke activiteiten. De vereniging staat bekend om haar constante aanbod van socioculturele en sportieve evenementen, en beschikt over een indrukwekkend palmares aan lezingen en causerieën.

De jubileumweek begon met de Postactief-beurs in PXL NeXT, waar actieve collega’s en studenten werden geïnformeerd over hoe de postactieven actief blijven met sporten, gidsen, ontdekken, verzamelen, tuinieren en creëren. Een hoogtepunt was de familiedag in het Openluchtmuseum in Bokrijk, waar kleinkinderen en grootouders werden getrakteerd op een avontuurlijke dag. Het startontbijt in het geliefde PXL-restaurant werd ook zeer gewaardeerd. De festiviteiten werden afgesloten met een pleziervaart op een kanaalcruiseboot, inclusief brunch en meezingers, wat voor veel plezier zorgde.

“De vele tevreden reacties van de deelnemers geven de vereniging de motivatie om nog eens tien jaar door te gaan met PXL Postactieven,” besluit een trotse voorzitter Eddy Swaeb.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.