PXL-student Maxim Schoups wint prestigieuze New Blood Pencil in Londen

Standaard

Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design aan PXL-MAD School of Arts, sluit zijn masteropleiding af op wel zeer memorabele wijze: hij slaagde erin om een van de felbegeerde maar zeldzame D&AD New Blood Awards te winnen. Deze internationale wedstrijd voor studenten en jonge starters in de grafische en communicatiesector, selecteert het beste werk wereldwijd. Sinds 2009 wonnen slechts 11 Belgen een New Blood Pencil.

Maxim zal PXL-MAD vertegenwoordigen met zijn inzending voor Airbnb: een hele knappe case waar hij binnen het platform van Airbnb op een vernieuwende, slimme manier de eenzaamheid onder jongeren aanpakt. Begin juli 2024 zal hij in Londen zijn Pencil afhalen tijdens de award ceremony.

Slaat hij een dubbelslag? Maxim haalde met zijn Airbnb-case ook de shortlist van Creative Belgium. Hij neemt het in de Belgische finale van de New Talent Awards op tegen twee andere teams. Vrijdag 31 mei 2024 op de CB Award Show valt het verdict, misschien kan hij ook daar een prijs verzilveren.

https://www.dandad.org/awards/new-blood/2024/airbnb/4405/airbnb-concerts

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.