Groei en leiderschap gaan hand in hand

Standaard
real leaders

Vlnr. Ingrid Mees (A2O Architecten), Steven Maes (Stymatic), Raf Vanswartenbrouck (GRL Glasrecycling), Jo Mellemans (Het Poetsbureau), Jana Willems (Voka – KvK Limburg), Els Paesmans (Globachem), Eric Scharstuhl (Prime Water Membranes), Ann Van Baelen (A & Co), James Bampfield (Quinx), Ank De Wilde (Absolem Engineers & Absolem Prolab)

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert in samenwerking met James Bampfield van het gerenommeerde bedrijf Quinx een exclusieve opleidingsreeks op vlak van leiderschap. Met REAL LEADERS wil Voka – KvK Limburg persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling bij Limburgse ondernemers stimuleren.

Tijdens dit 15-daagse programma neemt Voka-KvK Limburg een beperkte groep ondernemers mee in een uniek traject dat zich afspeelt buiten de bedrijfsmuren. De aftrap van dit programma werd op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 april gegeven en zal lopen tot en met maart 2018.

REAL LEADERS is er voor iedere ondernemer die wil stilstaan bij zijn of haar leiderschapspositie en de eigen onderneming wil laten evolueren op een bewuste en waarde gedreven manier. Tijdens het traject staan de deelnemers stil bij zowel de ondernemer als persoon als bij de groepskant. Daarnaast gaan ze ook aan de slag met een specifiek veranderingsproject uit de eigen bedrijfsomgeving. De modules zijn zo opgemaakt om een authentiek leider te vormen, een belangrijke factor om de organisatie van de toekomst tot stand te laten komen.

Meer informatie over REAL LEADERS bij Jana Willems op jana.willems@voka.be of op 011/56 02 56.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s