10.000 appels voor 10.000 PXL-studenten

Standaard

De dienst Studentenvoorzieningen van Hogeschool PXL heeft tijdens de afgelopen blokperiode haar studenten op verschillende manieren ondersteund en verwend om hen te helpen de stress en drukte van de examenperiode te doorstaan. Gedurende drie weken werden verschillende ontspanningsmogelijkheden en gratis appels aangeboden op alle campussen.

In de laatste week van mei 2024 werden er op alle campussen massaal studytools verdeeld onder de studenten. De voorraad was dan ook binnen drie dagen volledig uitgeput, wat de grote vraag en waardering voor deze hulpmiddelen onder de studenten benadrukt. Op het grasveld aan PXL-restaurant stonden zelfs hangmatten en hangstoelen waarin studenten even tot rust konden komen. Ook konden ze op de campussen gebruik maken van massagestoelen. Deze relaxruimtes boden een fijne ontsnapping aan de stress en drukte van het studeren in de bibliotheek. Bij de balie van de dienst studentenvoorzieningen konden studenten gratis headsets lenen waarmee zij naar relaxerende muziek konden luisteren. Dit initiatief hielp velen om zich te ontspannen en volledig ‘zen’ te worden. Om de dag gezond te starten werden er gedurende de hele examenperiode dagelijks appels verdeeld op elke campus. PXL verdeelde maar liefst 10.000 appels (200 kisten) van D&G FRUIT uit Sint-Truiden, wat zorgde voor een gezonde snackoptie voor studenten.

Deze initiatieven van PXL werden gewaardeerd door de aanwezige studenten en tonen de inzet van de hogeschool om haar studenten op alle mogelijke manieren te ondersteunen tijdens de intensieve examenperiode.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.