Veilig en snel inloggen met itsme in Edenred-app

Standaard

Veilig inloggen op de MyEdenred-app kan voortaan via itsme®. Dat maakt het nog makkelijker om maaltijdcheques, ecocheques en andere diensten te gebruiken. Deze alternatieve inlogprocedure voor de klassieke manier met emailadres en wachtwoord is niet alleen nog veiliger, maar ook efficiënter.   

Iedereen heeft wel eens problemen bij het inloggen op een app met e-mailadres en wachtwoord, bv. nadat je van e-mailadres veranderde of je wachtwoord niet meer kon herinneren. Bijna alle bedrijven die een app of website hebben waarop moet worden ingelogd, hebben hiermee te maken. Daarom zoeken ze naar betrouwbare oplossingen om die login-procedure eenvoudig en perfect veilig te laten verlopen. Ondertussen maken meer dan 1000 bedrijven, 2000 overheidsorganisaties en ruim zeven miljoen Belgen gebruik van itsme®.  

“We zijn trots op ons exclusief partnership met itsme®”, zegt Olivier Bouquet, general manager van Edenred Belgium. “Dit bewijst opnieuw dat Edenred volop inzet op innovatie, eenvoud en de best mogelijke gebruikservaring van onze app en onze verschillende producten. Bovendien kent iedereen itsme®: meer dan 80% van de actieve bevolking gebruikt het. Deze multi-factorauthenticatie zorgt voor extra veiligheid. Dat is een absolute meerwaarde voor onze miljoenen gebruikers.” 

“Onze identificatie-toepassing is de meest gebruikte in België. We zijn dan ook verheugd over deze nieuwe samenwerking. Veilige, gemakkelijke en transparante toegang tot de MyEdenred-app met itsme® is een volgende stap naar een betrouwbare en inclusieve digitale samenleving”, zegt Stephanie De Bruyne, CEO van itsme®. 

Met de MyEdenred-app kan je het saldo van hun diverse cheques controleren, en via de zoekfunctie zoeken naar handelaars in de buurt die deze cheques aanvaarden. 

Edenred investeert permanent in het optimaliseren van de gebruikservaring van hun app. Tegelijk met de itsme®-inlogfunctie komt er een heel nieuwe versie van de app, gebaseerd op de modernste technologie. Die laat gebruikers toe om mobiel te betalen met Apple Pay of Google Pay, om door geolocalisatie lokale handelaars te vinden, of om talrijke inspirerende artikels te consulteren. Tienduizenden Belgische handelaars en restaurants aanvaarden de Edenred Maaltijd (voorheen Ticket Restaurant), net zo goed als platformen als Deliveroo, Uber Eats, HelloFresh en talrijke websites.  

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.