PXL-Studentenraad lanceert nieuwe actie tegen eenzaamheid in laatste en warmste week van academiejaar

Standaard

De PXL-Studentenraad kijkt tevreden terug op het afgelopen academiejaar en kondigt met trots aan dat zij komend academiejaar een grootschalige actie zullen uitvoeren om eenzaamheid onder studenten aan te pakken tijdens De Warmste Week. Dit initiatief vloeit voort uit de vastberadenheid van de Studentenraad om een verschil te maken in de levens van medestudenten en bij te dragen aan een sterkere, meer verbonden gemeenschap.

Eenzaamheid is een groeiend probleem onder studenten, vooral in tijden van verhoogde druk en stress. Met deze campagne wil de Studentenraad het taboe doorbreken, het bewustzijn vergroten en concrete oplossingen bieden om eenzaamheid te verminderen. Gedurende De Warmste Week zullen diverse activiteiten en initiatieven worden georganiseerd.

Jasmina Sandhu, voorzitter van de Studentenraad, benadrukt het belang van deze actie: “Eenzaamheid is een stille epidemie die veel studenten treft. Met onze campagne tijdens De Warmste Week hopen we een positieve impact te maken door studenten samen te brengen, hen te laten zien dat ze er niet alleen voor staan en hen de tools te geven om eenzaamheid te overwinnen. Als studente Toegepaste Psychologie kan ik mijn kennis en inzichten gebruiken om effectieve strategieën en interventies te ontwikkelen die onze medestudenten echt kunnen helpen.”

Jasmina is ook opnieuw kandidaat om zichzelf op te volgen als voorzitter van de Studentenraad volgend academiejaar. Om het jaar feestelijk af te sluiten, werd de barbecue aangestoken en genoten de aanwezigen van een heerlijk diner.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.