15 afgestudeerden voor unieke opleiding in Limburg

Standaard

voka management

Onlangs namen 15 managers en bedrijfsleiders hun MBA Highlights-certificaat in ontvangst. De MBA-Highlights-opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling. “In Limburg heb je geen business school, dus organiseren wij een opleiding die de leemte vult. Dit kadert in ons SALVO-actieplan waarmee we onze bedrijven willen laten groeien”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. 

Na het succes van de vorige edities, was MBA Highlights toe aan een zevende traject. Dat gebeurde dit jaar weer met de Solvay Brussels School of Economics& Management. De reeks van 5 tweedaagse modules startte in januari 2018 en eindigde in juni 2018.  Program manager Peter Manet (Manet Management in Motion) begeleidde de deelnemers doorheen hun traject. 

De doelgroep voor MBA Highlights zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring die zullen doorgroeien naar een top-level managementfunctie. 

Ann, Ann-Catherine en Sandro

De deelnemers moesten de kennis van hun opleiding toepassen in een eindwerk. Dat werd beoordeeld door een jury. De samenstelling: Benjamin Beeckmans en Patrick Ceulemans van Solvay Brussels School of Economics& Management, Marc Dupain van The PPress (en MBA HighlightsAlumni) en Kris Claes van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.De business case van Sandro Rossetti (Group Bruno), Anne-Catherine Triest (Confideo) enAnn Vanbroekhoven (DAC De Meren)mocht uiteindelijk de prijs voor de beste integrative case in ontvangst nemen.

Voornaam Naam Bedrijf
Robrecht Belien ElaNLanguages
Ans Bohrmann DHB
Jolien Corstjens Userfull
Stijn Grommen Veldeman Bedding
Guy Leekens Roam Technology                                                                    
Marieke Meugens Group Machiels
Stefan Niesten LOGIS
Annelies Oosterlynck AMR
Dirk Pittoors Nitto Belgium
Sandro Rossetti Group Bruno
Sandra Schevenels SCHEDOM
Paul Sels Userfull
Anne-Catherine Triest Confideo
Ann Vanbroekhoven DAC De Meren
Annick Vermoesen CVO International

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.