UHasselt wint Limburgse Persprijs 2022

Standaard

De Universiteit Hasselt mag zich de trotse laureaat noemen van de Limburgse Persprijs 2022. Met deze prijs wil Voka – Kamer van Koophandel Limburg ondernemingen en instellingen belonen voor hun duidelijke, snelle en accurate (pers)communicatie.

Volgens de vakjury – Herve Van de Weyer (voorzitter netwerk MarCom), Dominiek Claes (HBvL), Kurt Meers(Made in Limburg), Dirk Billion(TV Limburg) en Dirk Reynders (Radio 2 Limburg) toonde de universiteit tijdens de coronapandemie dat deskundigheid en flexibiliteit in communicatie hand in hand gaan. Die lijn heeft het dit jaar doorgetrokken.

Zo maakt de UHasselt een succesvolle vertaalslag van complexe materie tot behapbare en relevante content. “Wij feliciteren niet alleen de UHasselt, maar ook ASL Group en Rigorgeous. Deze Limburgse ondernemingen tonen elk op hun eigen manier de kracht en de impact van creatieve communicatie. Dat maatschappelijk aandeel valt niet te onderschatten”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.