RCA Hasselt versterkt PR-expertise

Standaard

Om een nog betere wisselwerking en samenwerking met haar klanten te garanderen, blijft RCA experten aan zich binden. Zo breidt nu het team PR-specialisten verder uit. Na een afwezigheid van bijna vier jaar, vervoegt Jochem Goovaerts opnieuw de bijna 20-koppige ploeg. Samen met collega Jan Van der Cruysse verzekert hij voorbereidende en begeleidende corporate PR, mediatraining en crisiscommunicatie.

In september kondigde RCA al aan op een nieuwe en nog efficiëntere manier te gaan samenwerken met haar klanten, door nog meer de juiste communicatie-expertise op het juiste moment aan te reiken. In het licht van die aanpak zoekt het communicatiebureau ook steeds naar sterke profielen. “Omdat corporate communicatie een steeds grotere strategische impact heeft, werft RCA ook nieuwe PR-experten aan”, zegt Partner Bruno Leyssens: “Onze klantenportefeuille groeit en door onze nieuwe manier van werken hebben we nog meer behoefte aan de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Daarom zochten we iemand die een rijke ervaring op vlak van corporate communicatie combineert met expertise in het geven van mediatraining en op vlak van crisiscommunicatie. Met Jochem hebben we zo iemand gevonden. Een bijkomende troef: hij kent het huis, en wij kennen hem.”

Goovaerts was bijna 15 jaar woordvoerder van de NMBS, was nadien aan de slag als woordvoerder van een minister en van Vlaams overheidsagentschap Syntra Vlaanderen, en was reeds eerder senior adviseur bij PR-bureau’s RCA en Bepublic. Van der Cruysse (reeds 4j aan de slag bij RCA) was eerder journalist, communicatieverantwoordelijke bij Belgavia/Aviapartner en woordvoerder van Brussels Airport.

RCA kan zijn klanten met de sterke tandem Jan & Jochem – samen meer dan 50 jaar hands-on ervaring aanbieden in crisiscommunicatie: als woordvoerder, als mediatrainer en met het begeleiden van de meest uiteenlopende werkelijke crisissituaties. Meer dan ooit kan RCA een optimale ondersteuning verzekeren aan bedrijven en overheden in alle mogelijke corporate communicatie-varianten.  

Bruno Leyssens: “Met dit doorwinterde team kunnen we onze bestaande en toekomstige klanten in alle vertrouwen bedienen door moeilijke communicatiestappen binnen hun comfortzone te brengen (het opstellen van hun crisiscommunicatieplan, het verzorgen van crisiscommunicatie-oefeningen en mediatraining). We zijn er ook met acute bijstand wanneer het daadwerkelijk fout loopt. Het verstevigt de positie van RCA als vooraanstaand én onafhankelijk communicatiebureau in België.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.