Breaking News: Keuze voor vliegtuigen Belgisch leger is genomen

Standaard

Volgens correspondent Jo van Mulcken van het Belang van Loon (HBvL) is vanmorgen op het kernkabinet van de Federale Regering de keuze gevallen voor de nieuwe vliegtuigen van het Belgische leger.

Nadat Minister van Defensie, Seef Vandetut, gisteren  in Hasselt iedereen en niet in  het minst zijn eigen partij, verraste op een debat in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen met zijn standpunt over de Spartacustram, hakte hij vandaag de knoop door in de keuze van Defensie voor het nieuwe jachtvliegtuig.

Na 6 jaar in de gemeenteraad van Hasselt waar hij noch zijn partij ook maar één onvertogen woord heeft laten vallen over het voor Limburg belangrijke mobiliteitsproject van de Spartacuslijn, keert hij plots zijn kar en stelt hij het tracé zoals het is uitgetekend in onze stad niet te vergunnen als hij burgemeester wordt.

Na jaren van onderzoek en selectie bleven er voor de nationale regering 3 partijen in de running voor het leveren van de nieuwe toestellen de luchtmacht. De Lockheed met zijn F35, Airbus met zijn Eurofighter Typhoon en Dassault met de Rafale

Seef Vandetut besliste nu om ze allemaal te passeren en te kiezen voor heteluchtballonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.