Alfabetweter en LETTERLAB smelten samen tot ZINNIG

Standaard

zinnig.jpg

Alfabetweter en LETTERLAB bundelen de toetsenborden. Johan Veldeman en Evi Maquoi hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in copywriting en journalistiek. Met het nieuwe schrijfbureau ZINNIG gaan ze meer dan ooit naar de essentie. “Scherpe en heldere professionele teksten afleveren, zonder ballast: dat is de missie.”

De Limburg Vakantiegids, brochures voor Toerisme Limburg, Toerisme Hasselt, Diest, Peer en Bilzen, artikels voor Mediahuis, Sterck en Ferm, educatieve teksten voor Damiaanactie, copy voor Miele, Proximus, ASAP, Prato, Luminus, Kolmont, het Gallo-Romeins Museum … De woordengalerij van LETTERLAB en Alfabetweter kent vele kamers.

Niveau hoger

“Evi en ik werken al enkele jaren samen,” zegt Johan. “Vorig jaar beslisten we om die coöperatie officieel te maken. Evi is gespecialiseerd in technologie, trends en lifestyle. Ik schrijf al jaren voor toerisme, cultuur, erfgoed en kmo’s. We vullen elkaar perfect aan. Bovendien heb je soms een tweede persoon nodig om met een frisse blik een tekst naar een hoger niveau te tillen.”

Bij ZINNIG gaat schrijfvreugde samen met de drang naar inzicht. Evi: “Inzicht maakt copywriters scherpzinnig. Daarom denken we mee van aan het begin van een project. We kaatsen ideeën, ontwikkelen concepten – nog vóór het eerste woord. Nadenken is ons voortraject, schrijven onze ambacht. Of moet ik zeggen ‘schrappen’. Want minder woorden zeggen meer. Zeker in de huidige beeldcultuur.”

ZINNIG slaat sinds kort de lettertoetsen aan vanop de Groene Boulevard in Hasselt.

www.zinnig.be

Foto Studiovision

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.