VHS Verzekeringen doet overname in Sint-Truiden en breidt haar actieterrein nu uit over nu heel Limburg

Standaard

VHS Verzekeringen krijgt vanaf 11 oktober 2017 ook voet aan de grond in het zuiden van de provincie. Naast kantoren in Hasselt, Overpelt en Zonhoven, waar zich ook de hoofdzetel bevindt, komt er nog een vierde kantoor bij in Sint-Truiden op de Grote Markt. Zo kan de onafhankelijke verzekeraar nu aan klanten uit alle hoeken van Limburg haar services aanbieden en breidt het haar dienstenpakket uit met financiële en pensioenplanning.

Om deze expansie te kunnen realiseren heeft VHS Verzekeringen de verzekeringsportefeuille overgenomen van PWMGroup. Peter Lantmeeters, de oprichter en manager van PWMgroup, heeft vijfentwintig jaar ervaring in de verzekerings- en financiële sector. Chris Schruers, zaakvoerder van VHS Verzekeringen: “In Haspengouw en midden-Limburg heeft Peter een mooie portefeuille opgebouwd én belangrijker nog, een sterke reputatie. Wij zijn dan ook blij dat hij ons team komt vervoegen.” Mark Maas: “Daarnaast is het kantoor ook gespecialiseerd in de opbouw, bescherming, overdracht en fiscaliteit van individuele en familiale vermogens. Bij ons cliënteel is er veel vraag naar deze service. Wij kunnen deze nu ook aanbieden”.

Nog betere voorwaarden

De klanten krijgen nu toegang tot extra services en omdat VHS Verzekeringen groter is geworden, krijgt de onderneming meer mogelijkheden om bij de verzekeringsmaatschappijen de beste voorwaarden te onderhandelen. Toch blijft het bedrijf klein genoeg om de persoonlijke service die de klanten gewoon zijn te kunnen blijven garanderen. “Big enough to matter, small enough to care”.

VHS gaat digitaal

VHS Verzekeringen werkt hard aan het digitaliseren van haar aanbod: dat betekent concreet dat de klanten in de nabije toekomst hun verzekeringsportefeuille online kunnen beheren. Hun polis consulteren bijvoorbeeld, of mocht het nodig zijn, een aangifte doen van een schadegeval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.