Hasselaar Bjorn Verhoeven versast van radio naar ISOLA Belgium

Standaard

BjornVerhoevenMet zijn 20-jarige ervaring met innovatie in het radiolandschap met de opstart van de eerste commerciële radio’s voor de Medialaan (Qmusic en JOE) en TVL voor Mediahuis gaat Hasselaar Bjorn Verhoeven (37) de uitdaging aan om deze communicatie-, management- en marketingkennis te gebruiken in de bouwsector, die ook voor een enorme innovatie en (r)evolutie staat. Hij blijft de innovatie trouw en wordt Chief Brand Officer bij ISOLA Belgium met vestigingen in Tongeren en Kortrijk. ISOLA Belgium is gespecialiseerd in de productie van fabrikant van thermische en akoestische vloerisolatie.

ISOLA Belgium

“In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het imago, beleving en merkbelofte van Isola Belgium NV. Dit op diverse vlakken van zowel marketing (on- en offline), sales, personeel, design, public relations en klantenservice”, aldus Bjorn Verhoeven.

ISOLA Belgium is een referentie in België als het gaat om isolatie, heeft een schat aan experten en uitstekende producten aan boord en wil meer dan ooit een sterk merk zijn met een ongeëvenaarde klantenbeleving. “Wij zullen in alles een stap verder gaan en niet alleen een woning of project isoleren, maar onze bouwers en verbouwers goed informeren, adviseren en hen een unieke beleving geven als ze in aanraking komen met ons. Een perfecte begeleiding op economisch, ecologisch en esthetisch vlak is wat we beloven. Samen zoeken naar de optimale totale besparing en het verminderen van de voetafdruk voor het milieu zijn essentieel!”, besluit hij.

Peter Schillebeeckx

PeterSchillebeeckxOok Peter Schillebeeckx (43) komt over van Dentsply Implants Hasselt, absolute wereldtop op het gebied van digitale productietechnieken voor dentale restauraties, en vult de job van Chief Operating Officer in bij ISOLA Belgium. Als productiemanager leidde hij deze eerste laureaat van de ‘Factory of the Future’ award succesvol doorheen de transformatie van het conventionele CNC frezen naar het 3D metaal-printen. Zonder invloed op de hoogstaande kwaliteit en de scherpe levertijden van deze medische producten werd er 40% reductie op materiaalkost gerealiseerd, halveerde de doorlooptijd van productie en werden afvalpercentages van 10% tot 3% gereduceerd.

Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij IMEC Leuven en verantwoordelijk voor de installatie van een preproductielijn van hoogrendementzonnecellen. IMEC is het grootste onafhankelijke Europese onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie, ontwerpmethodes en technologieën voor ICT-systemen.

http://www.isola.be/nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s