Ben jij internationale topper?

Standaard

Wil jij in de voetsporen treden van bedrijven als Clavis Media, online apotheek Viata en Datwyler Pharma Packaging Belgium? Stuur dan tot en met 15 augustus 2017  jouw dossier in voor de Limburgse Exportprijs en misschien ga jij net als hen aan de haal met de overwinning!

Voka – KvK Limburg riep drie jaar geleden de Limburgse Exportprijs in het leven. Het wil op die manier de exporterende bedrijven in de kijker zetten en het potentieel van buitenlandse handel benadrukken.

“Onze meest recente conjunctuurbarometer van Voka – KvK Limburg toonde begin deze maand dat de Limburgse economie het nooit eerder zo goed deed. Dat record was deels te danken aan de export. Handel voeren met het buitenland blijft met andere woorden van substantieel belang voor Limburg”, benadrukt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Drie categorieën

De wedstrijd deelt prijzen uit in drie categorieën: ‘Born globals’ (jonge bedrijven die hun eerste stappen in het buitenland hebben gezet), ‘Bedrijven <50 werknemers’ en ‘Bedrijven >50 werknemers’. 

Een professionele jury, onder leiding van juryvoorzitter Piet Pauwels (decaan Bedrijfseconomische Wetenschappen, UHasselt), bepaalt welke drie Limburgse bedrijven dit jaar in de kijker zullen staan met hun uniek exportverhaal. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de groei van de export, het aandeel van de export in de totale omzet en de toekomstperspectieven op vlak van export.

De uitreiking van de Exportprijs vindt plaats op 2 oktober tijdens de Dag van het Internationaal Ondernemen. Wil je een dossier indienen? Surf naar http://www.voka.be/limburgse-exportprijs of neem contact op met: eva.guldentops@voka.be of op 011/56 02 32.

Vorige winnaars

Born globals:

2016:  Viata – online apotheek

Bedrijf <50 werknemers: 

2016: Clavis Media, 2015: Zappware

Bedrijf >50 werknemers: 

2016: Datwyler Pharma Packaging Belgium, 2015: Vandersanden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s