NORRIQ verankert zich verder lokaal met bijkomend groter kantoor in Lummen

Standaard

Het IT-consultancybedrijf NORRIQ verankert zich verder lokaal door de verhuis van Hasselt naar een nieuwe, grotere vestiging in het Limburgse Lummen. Het kantoor komt er als bijkomende vestiging naast het bestaande kantoor in Tremelo, Vlaams-Brabant. De verhuis is onder andere te danken aan de groeicijfers die het bedrijf de laatste maanden liet optekenen. Zo gingen er in het eerste kwartaal van 2017 meer dan tien klanten live op het Microsoft Dynamics-platform: 360°-oplossingen (ERP/CRM/BI) die bedrijven efficiënter helpen werken door bedrijfsprocessen te automatiseren.

Groei voor NORRIQ Benelux en Drink IT- afdeling

De verkoop van de door NORRIQ ontwikkelde ERP-applicatie Drink-IT, een add-on voor de drankenindustrie, kende een forse groei. Die Belgische software draait ondertussen in meer dan veertig landen, onder andere bij brouwerijen als Carlsberg en Heineken. Ook de cijfers voor de Benelux-afdelingen lieten een mooie groei optekenen.

Jurgen Broos, General Manager van NORRIQ Benelux, wijst deze verwezenlijking toe aan zijn medewerkers: “Dankzij hen konden we de voorbije jaren uitgroeien tot specialisten in focusdomeinen want naast de drankenindustrie, hebben we ook een specialisatie naar productiebedrijven, mobiele sales, ledenverenigingen, project- en servicebedrijven en internationale bedrijven die hun finance willen uniformiseren. Het zijn dan ook onze mensen die hier het verschil maken!”

Centrale ligging zorgt voor meer visibiliteit

Om de groei te ondersteunen had NORRIQ nood aan een grotere uitvalsbasis in België. “We gaan stilaan richting de kaap van honderd medewerkers en we blijven investeren in nieuw talent. Niet alleen in het kantoor in Tremelo, maar nu ook in het nieuwe kantoor in Lummen krijgen onze medewerkers de kans om zich verder te ontplooien in een familiale werksfeer. Bovendien zorgt ons kantoor in Lummen voor meer visibiliteit en dankzij onze centrale ligging aan de E314 zijn we nu nog beter bereikbaar voor onze klanten en medewerkers.”, besluit Jurgen Broos.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s