N-VA populairste partij bij ondernemers

Standaard

poll voka 2017

Tijdens de Jaarvergadering van Voka – Kamer van Koophandel Limburg op 1 juni 2017 lieten de ondernemers gisterenavond hun stem horen. N-VA bleek de populairste partij onder de meer dan 1 000 aanwezigen.

Voka – KvK Limburg vroeg gisterenavond aan de aanwezige ondernemers op de Jaarvergadering naar hun kiesintenties. Volgende resultaten kwamen uit de bus (tussen haakjes de resultaten van vorig jaar):

  • N-VA                39% (44%)
  • Open Vld          31% (29%)
  • CD&V               20% (16%)
  • Sp.a                 2% (3%)
  • Groen               4% (4%)
  • VB                    2% (2%)
  • pvda+               1% (1%)
  • Anderen            1% (1%)  

Gevraagd naar een reactie is voorzitter van Voka – KvK Limburg Francis Wanten erg duidelijk: “Voka – KvK Limburg is politiek neutraal. Daarom is het ook niet aan ons om conclusies hieruit te trekken. De resultaten zijn wat ze zijn.”

“We zullen wel vanuit Voka – KvK Limburg bij alle politieke partijen er op blijven hameren dat het de ondernemers zijn die voor welvaart en welzijn in Limburg zorgen. Als het goed gaat met onze ondernemingen gaat het goed met onze provincie. En op dat vlak moeten de politieke partijen hun verantwoordelijkheid nemen en blijven nemen. Politici moeten lef en durf tonen om ervoor te zorgen dat Limburg kan bloeien en groeien. Wij vanuit Voka – KvK Limburg zullen alles in het werk blijven stellen om voor onze ondernemers een zo gunstig mogelijk ondernemingsklimaat te bekomen. Dat is immers in het belang van alle Limburgers.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s