Zakendelegatie Jiangsu ontdekt medische en transportsector Limburg

Standaard

voka jangsiu

Op vrijdag 5 mei 2017 bezocht een delegatie van 16 Chinese bedrijfsleiders en CCPIT Jiangsu (China Council for the Promotion of International Trade) onze provincie om een beeld te krijgen van de transportsector en de medische bedrijvigheid in Limburg.  

Op het programma stond een bezoek aan Voka – Kamer van Koophandel Limburg, dat meer toelichting gaf over haar activiteiten en de samenwerkingsmogelijkheden. Ook Locate in Limburg, dat buitenlandse investeerders in de provincie begeleidt, gaf er een toelichting over Limburg als dynamische regio. Nadien bezocht de delegatie incubator Bioville en transportbedrijf H. Essers. 

De Chinese delegatie was zeer opgetogen over de dynamiek en slagkracht van onze regio. Het bezoek kaderde in de samenwerkingsovereenkomst tussen CCPIT Jiangsu en Voka – KvK Limburg. De groep werd begeleid door Mr. Cong Sufeng, Vice Chairman van CCPIT Jiangsu, en Yu Chen van Locate in Limburg/POM Limburg. 

De delegatie stelde veel vragen en in het bijzonder over de samenwerkingsmogelijkheden tussen Limburgse bedrijven en Chinese bedrijven. Er is een enorme vraag naar innovatieve producten in de medische industrie in Jiangsu. Yu Chen vertaalde simultaan voor de gasten met haar mix van Chinese en Limburgse roots.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s