Hogeschool PXL wenst KU Leuven veel succes!

Standaard

“KU Leuven Campus Kulak Kortrijk sluit haar deuren … althans voor even.  Volgende week, van 24 tot 28 april 2017, sluit Kulak symbolisch de deuren en trekken docenten en studenten de stad in,” luidt een persbericht dat de KU Leuven gisteren de wereld instuurde, en waarvan u de volledige versie hieronder kan lezen. De Limburgse Hogeschool PXL wenst de universiteit veel succes met dit initiatief, dat enige gelijkenis vertoont met een project dat PXL twee jaar geleden opstartte.

“In 2015 gingen de deuren van Hogeschool PXL gedurende twee dagen onherroepelijk dicht om studenten elders en anders te laten leren. De vele samenwerkingsverbanden met bedrijven, organisaties en partners van onze hogeschool hebben toen geleid tot duurzame projecten,” vertelt algemeen directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL. “Volgende week, op 25 en 26 april, sluit onze hogeschool voor de derde keer, en gaan studenten en docenten op pad in het teken van de vergrijzing.”

In bijlage vindt u meer informatie en een greep uit de belangrijkste projecten van de derde editie van PXL Breekt Uit, samen met onze contactgegevens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s