Stephanie Vandenbosch (Bokrijk) is Management Assistant van het Jaar 2017

Standaard

stefanie vandenbosch

Heel wat lachende gezichten bij Domein Bokrijk, want hun management assistant mag zich de beste van Limburg noemen. Stephanie Vandenbosch ging aan de haal met de hoofdprijs. Een eervolle vermelding ging naar de andere genomineerden: Gaby Claes (Mensura), Marina Hurkmans (Hamalco bvba), Anouck Ponsard (To The Point Events) en Sabrina Ruzzini (Rettig ICC). 

“Ze is de aanstekelijke zon in huis, maar als het moet is ze ook de maan. Ook in moeilijke situaties ziet ze altijd het licht!” Met die woorden motiveerden de collega’s van Stephanie Vandenbosch haar nominatie. De omschrijving is veelbetekenend, want een management Assistant is van alle markten thuis. Als manus-van-alles en als duizendpoot weet hij of zij steeds raad in moeilijke situaties.

“Stephanie is onze poolster”

Liesbeth Kees, directeur van Domein Bokrijk heeft niets dan lof voor Stephanie: “We werken in Bokrijk aan een change traject: nieuwe programma’s, nieuwe overlegstructuren, nieuwe aanpak, nieuwe collega’s enzovoort. Voor haar is niets te complex. Ze ontwart elk probleem, is daadkrachtig en probleemoplossend. Stephanie is onze poolster. Ze zorgt dat we de weg terugvinden. Als schakel tussen directie en medewerkers weet ze perfect de ‘2 werelden’ met elkaar te verbinden. Haar empathisch vermogen doet Bokrijk vooruitgaan.”

Een jury bestaande uit Johann Leten (gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg),  Debbie Mucke (voorzitter Netwerk management assistants van Voka – KvK Limburg), Christel Linsen (secretaris Netwerk management assistants), Kim Plevoets (UCLL – afdeling Management Assistants) en Brigitte Remels (PXL – afdeling Office management) beoordeelde de ingediende dossiers voor de award en koos Stephanie als uiteindelijke winnaar.

Vorige winnaars Management Assistant van het Jaar 

  • 2010: Liliane Pulinx (Gerechtsdeurwaarderskantoor Smeets Marcel, Sint-Truiden)
  • 2011: Nathalie Graller (Etalentis, Hasselt)
  • 2012: Nathalie Gilson (Carglass, Hasselt)
  • 2013: Annick Germeys (Jessa Ziekenhuis, Hasselt)
  • 2014: Ann Reggers (Pregis, Wellen)
  • 2015: Diana Rennen (Amcor Flexibles, Halen)
  • 2016: Annelies Neyens (Building Group Jansen, Zonhoven) 

De Management Assistant Day werd georganiseerd in samenwerking met: Alk Reizen, Mamzel, Maasmechelen Village, to the point events en secretary plus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s