UHasselt SEE en Provincie Limburg starten met opleiding omgevingsvergunning

Standaard

Op donderdag 23 maart schoven 50 deelnemers aan voor de nieuwe opleiding Omgevingsvergunning. Het traject voor ambtenaren is een samenwerking tussen UHasselt SEE en de Limburg School of Excellence (LSX) van Provincie Limburg.

Sinds 23 februari 2017 vervangt de omgevingsvergunning de oude stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning. UHasselt SEE, LSX en de betrokken overheden (lokaal bestuur, Provincie Limburg en de Vlaamse Overheid) ontwikkelden een opleidingstraject specifiek gericht op ambtenaren. Dat traject bestaat uit een basisopleiding, vervolgsessies en masterclasses. Die moeten de ambtenaren voldoende wapenen om burgers met vragen over een omgevingsvergunning verder te helpen.

De 50 deelnemers startten op 23 maart met lezingen van UHasselt-prof. Stijn Verbist (faculteit Rechten) en Fabienne Masset (afdelingshoofd dienst Milieuvergunningen Provincie Limburg).

UHasselt SEE

UHasselt SEE biedt opleidingen aan voor professionals en ondernemers. Er is een ruim aanbod van korte tot langlopende opleidingen in diverse expertisedomeinen (marketing, retail design, management…). In september start UHasselt SEE weer met enkele postgraduaten, zoals Relatie en Communicatie, Bedrijfskunde en Cleantech Management.

www.uhasselt.be/SEE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s