Ondernemers leren van exporttoppers

Standaard

go international voka.jpg

Op 27 maart 2017 stelden 30 ondernemers hun internationale plannen voor aan vier exporttoppers. Zij gaven feedback en deden zelf ook hun inspirerend ondernemersverhaal. Vanaf april 2017 start Voka – Kamer van Koophandel Limburg alvast met een reeks infosessies om bedrijven klaar te stomen om zaken te doen in de Euregio.  

Ieder voorjaar organiseert Voka – KvK Limburg een evenement ter promotie van internationalisatie, met de focus op bedrijven die hun pijlen voor het eerst op het buitenland richten. Dit jaar gebeurde dat met een nieuw concept en een nieuwe naam: Go International. Vier ervaren ondernemers deelden hun ervaringen met de aanwezigen, maar luisterden zelf ook aandachtig naar de internationale plannen van de deelnemers tijdens verschillende pitchsessies. Erg waardevol, want met Bart Swinnen (Luminex Network Intelligence) , Gianni De Gaspari ( Viata – Online Apotheek), Paul Van den Broeck (High Tech Metal Seals) en Herman van Mellaert (Biobest) beschikten de aanwezigen over een panel dat uitgebreide ervaringen heeft met internationaal ondernemen.

Go Euregio 

Voka – KvK Limburg blijft niet stilzitten en organiseert volgende maand een traject van vier infosessies voor ondernemers die plannen hebben in de Euregio. Duitsland en Nederland zijn ideale testmarkten voor zij die nog niet veel internationale ervaring hebben. Tijdens dit traject van 4 halve dagen worden alle deelnemers voorzien van alle noodzakelijke info en de juiste contacten om hier een succesverhaal van te maken. Meer informatie kunnen geïnteresseerden terugvinden op www.voka.be/limburg/go-euregio .

Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg: “We blijven hameren op het belang van het buitenland als afzetmarkt voor onze provincie. Naast de meer ervaren ondernemers, zetten we ook in op jonge bedrijven die hun eerste internationale stappen zetten. Samen zetten we Limburg internationaal op de kaart.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s