Dominic Schouterden wordt directeur ondernemersrelaties

Standaard

dominic schouterden

Voka – Kamer van Koophandel Limburg breidt zijn dienstverlening naar leden-ondernemingen uit. Acht bijkomende medewerkers werden aangetrokken. Belangenbehartiging, starters, internationalisatie, familiale ondernemers en onze netwerken worden meer dan ooit speerpunten. In dit kader wordt vanaf 3 april 2017 Dominic Schouterden directeur ondernemersrelaties bij Voka – KvK Limburg.

‘De beleidslijnen van Voka – KvK Limburg voor de komende jaren zijn duidelijk. We willen groeien zowel in de breedte als in de diepte en de verwachtingen van onze leden-ondernemingen overtreffen. Verder wordt nog meer de focus gelegd op internationale ondersteuning, onze familiale ondernemers en op onze netwerken als basis van ervaringsuitwisseling’, stelt gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg Johann Leten. ‘We zetten ook sterker in op een vernieuwde en uitgebreide(re) starterswerking en de belangenverdediging van onze leden, zowel individueel als collectief, zal meer dan ooit centraal staan in onze werking.’

‘Daarom werd ons personeelsbestand uitgebreid met 8 nieuwe medewerkers en zal Dominic Schouterden voortaan als directeur ondernemersrelaties deel uitmaken van ons directiecomité’.

Dominic Schouterden (50) woont in Hasselt en studeerde marketing aan de PXL. Hij heeft een jarenlange commerciële ervaring bij Nokia, Nikon, Kantoorinrichtig Stulens in Hasselt (waar hij algemeen directeur was) en Epson. Vanaf april stuurt hij het accountmanagement en de advertentiewerving. Hij zal eveneens verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de netwerken en het customer delight-programma van Voka – KvK Limburg.

Samen met gedelegeerd bestuurder Johann Leten en directeurs Ann Huveners, Johan Grauwels, Kris Claes en Cathérine Dreesen maakt Dominic voortaan deel uit van het directiecomité van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s