Adlex is nieuwe structurele partner voor Confederatie Bouw Limburg

Standaard
adlex

v.l.n.r. Chris Slaets, Steven Menten, Leo Panis & Erik Keijers

Confederatie Bouw Limburg verwelkomt Adlex als nieuwe structurele partner. Partners Steven Menten en Leo Panis ondertekenden samen met directeur Confederatie Bouw Limburg Chris Slaets en voorzitter Erik Keijers de partnerovereenkomst. 

“We zijn ervan overtuigd dat dit structureel partnership een toegevoegde waarde is voor beide partijen’ stelt Steven Menten. ‘Met twee kantoren in Genk en één in Bree is Adlex ondertussen uitgegroeid tot een team van 26 advocaten, een office manager en 12 medewerkers, en wil het zich verder profileren als partner van het bedrijfsleven. We kijken dus uit naar de invulling van deze samenwerking. 

“Wij zijn zeer blij met Adlex als nieuwe structurele partner voor onze organisatie”, zegt Chris Slaets, directeur Confederatie Bouw Limburg. “Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er van overtuigd dat deze vlot zal verlopen.”

“Wij zijn eveneens zeer blij om de nieuwe structurele partner te zijn van Confederatie Bouw Limburg” zegt Leo Panis. “Al geruime tijdrichten wij ons op de bouwsector en ‘bouwden’ wij een ongeziene schat aan ervaring, knowhow en expertise op. Die expertise willen wij blijven omzetten naar de praktijk en de aandacht wekken voor zekere facetten van het recht waar de bouwonderneming, klein of groot, geconfronteerd mee wordt of kan worden.”

Adlex vervoegt Deloitte, Delorge, Federale Verzekeringen, Group S, KPD, Luminus en Mensura als structurele partners van Confederatie Bouw Limburg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s