Ethias is nieuwe structurele partner van Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Standaard
ethias voka

Ethias vervoegt Groep JAM, Electrabel, SD-Worx, ING, G4S, Proximus, Mensura, KPMG en Hands Mediarouting als structurele partners van Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg verwelkomt Ethias als nieuwe structurele partner. CEO Benoît Verwilghen en commercieel directeur Edwin Hoeven van Ethias ondertekenden samen met voorzitter Voka – KvK Limburg Francis Wanten en gedelegeerd bestuurder Johann Leten de partnerovereenkomst. 

“We zijn ervan overtuigd dat dit structureel partnership een toegevoegde waarde is voor beide partijen’ stelt Edwin Hoeven, commercieel directeur Ethias Vlaanderen.. ‘Als werkgever van 1 700 medewerkers met stevige verankering in Limburg, wil Ethias zich bijkomend verder profileren als partner van het bedrijfsleven. Ethias is van oorsprong een directe verzekeraar maar werkt voor het corporate segment exclusief samen met een beperkte selectie van industriële verzekeringsmakelaars. Op dit moment kent men Ethias vooral als dé verzekeraar van de publieke sector. De samenwerking met Voka – KvK Limburg biedt trouwens ook daar een opportuniteit omdat (semi-) publieke spelers de jongste tijd meer en meer aansluiting vinden bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We kijken dus uit naar de invulling van dit samenwerkingspact. Zie het als een extra klankbord dat we opzetten om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt op het terrein, wat de noden en evoluties zijn”.

“Wij zijn zeer blij met Ethias als nieuwe structurele partner voor onze organisatie”, stelt voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Limburg Francis Wanten. “Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er rotsvast van overtuigd dat deze samenwerking enkel winnaars gaat opleveren..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s