Cécile en Robin trappen af

Standaard

SONY DSC

Met de lente in zicht heeft Voka – Kamer van Koophandel Limburg twee bedrijfsfietsen in dienst genomen. Financieel verantwoordelijke Cécile Thoonen en stafmedewerker internationalisatie en innovatie Robin Dirix probeerden ze alvast uit.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert al jaren met succes ‘Voka Fietst’ waarbij bedrijfsleiders en managers werken aan hun gezondheid. Ook op het vlak van duurzaamheid is er het Voka charter duurzaam ondernemen.

’En uiteraard willen we dit ook doortrekken naar onze eigen medewerkers’, stelt gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Johann Leten. ‘Met de lente in aantocht werden twee bedrijfsfietsen aangeschaft waarvan alle collega’s gebruik kunnen maken. Om even naar de winkel te gaan, om onze leden in de onmiddellijke nabijheid te bezoeken, om gewoonweg ’s middags een frisse neus te halen…

‘Gezondheid is ons hoogste goed, en bewegen is echt belangrijk. Heel wat collega’s maken van de middagpauze al gebruik om elk op eigen tempo te joggen. De installatie van twee douches heeft hier zeker een positief effect op gehad. Met de aankoop van twee bedrijfsfietsen willen we ook de niet-lopers stimuleren.’

Financieel verantwoordelijke Cécile Thoonen en stafmedewerker internationalisatie en innovatie Robin Dirix gaven alvast het goede voorbeeld. Zij ‘testten’ als eerste de bandenspanning, de remblokjes en de ketting. Ze concludeerden dat alles gesmeerd verliep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s