Jobs en Events van Cartesio biedt ingenieurs alternatief voor klassieke sollicitatie

Standaard

cartesioMet de introductie van Jobs en Events voor Engineers wil ingenieursbureau Cartesio een doorbraak bekomen in de complexe arbeidsmarkt van ingenieurs en technische profielen. Cartesio richt zich op engineers voor technische projectteams, zoals designers, engineers (mechanical, electrical, E&I of piping) en site supervisors.

“De events zijn het ideale moment om in een informele setting kennis te maken met kandidaten” zegt Johan Bastiaens, zaakvoerder van Cartesio. Cartesio spreekt nu al van een succesformule. Vorig jaar namen een 200-tal engineers deel aan onder andere Drones voor Engineers. Dat succes wil Cartesio dit jaar verderzetten met als eerste event Karting voor Engineers op 6 maart 2017.

Netwerk van ambitieuze engineers

Ook engineers, die niet actief op zoek zijn naar een job zijn welkom op de events. “We richten ons op alle ingenieurs en technische bachelors met een passie voor techniek”, verduidelijkt Johan Bastiaens. “We willen in de eerste plaats een netwerk opbouwen van ambitieuze engineers, die openstaan voor verbetering. Dat netwerk kunnen ze aanspreken, wanneer ze hun carrière een extra boost willen geven.”

Lancering nieuwe website

Sinds vorige week staat ook de nieuwe website van Cartesio online. Met een gebruiksvriendelijke zoekfunctie en een eigen events-pagina past ze helemaal bij het nieuwe concept. “Jobs en Events voor Engineers” wordt verder kracht bijgezet door de communicatie via social media als Facebook en Linkedin en de veelgelezen e-mailnieuwsbrief.

http://www.cartesio.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s