Deelnemers MBA-Highlights Advanced officieel van start

Standaard

mba

Afgelopen weekend gaf Voka – KvK Limburg het startschot aan de eerste lichting van MBA Highlights Advanced. Hiervoor wordt opnieuw samengewerkt met Solvay Brussels School of Economics and Management en is exclusief toegankelijk voor degenen die de eerste edities van MBA-Highlights met succes beïndigden. De kers op de taart van het programma volgt in februari. De deelnemers zullen les volgen aan de gerenommeerde London School of Economics, gedoceerd door Professor Paul De Grauwe.

Voka – KvK Limburg draagt talentontwikkeling hoog in het vaandel. Na het succes van de vorige edities van MBA Highlights, vroegen de deelnemers naar meer. MBA Highlights richt zich op ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring, die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, die zullen doorgroeien naar een top level management functie. Elf van hen zetten hun traject nu verder na het behalen van hun certificaat.

Inhoudelijk brengt MBA-Highlights Advanced een sterk aanvullend programma. De academisch onderbouwde thema’s zorgen ervoor dat de deelnemers met de aangebrachte kennis in een aantal additionele domeinen daadwerkelijk aan de slag kunnen. Program manager Peter Manet (Manet Management in Motion) blijft trouw op post en begeleidt de deelnemers opnieuw doorheen hun traject.

Daarbij verlaten we af en toe onze vertrouwde locatie van La Butte aux Bois. Naast een weekend op de banken van Solvay in Brussel, overschrijden we tevens de landsgrenzen. Hiervoor gaan we een weekend naar de gerenommeerde London School of Economics waar professor De Grauwe zal doceren. Paul De Grauwe is Professor aan de London School of Economics and Political Science en Gewoon hoogleraar emeritus aan de Katholieke Universiteit Leuven. Naast honderden wetenschappelijke artikelen publiceerde hij tientallen wetenschappelijke en vulgariserende boeken. Als liberaal en vrije marktideoloog is hij een voorstander van de markteconomie en de globalisering.

Het programma bestaat uit vijf weekends die draaien rond thema’s als innovatie, transformatie en macro-economie. De groep ging alvast erg enthousiast en leergierig van start.

Deelnemers MBA Advanced 2016

Deelnemer Bedrijf
Dirk Berré Scandinavian Tobacco Group
Jan Broekmans B2 Supermarkt
Freddy Caubergh NSI
Nadine Crauwels Kebro
Souleika Cretskens Crescenos
Benny Kerkhofs Mediahuis
Erik Swennen Ondernemingen Swennen 
Robin Talboom Userfull
Marc  Timmermans Groenbedrijf Van Vlierden
Henri Van Oosterwyck SIGGIS
Tom  Vermeulen Roam Technology

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s