Philippe Muyters ontmoet straffe madammen

Standaard

Op dinsdag 30 augustus 2016 was het al voor de tweede keer Limburgdag voor Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Philippe Muyters. Tijdens zijn bezoek aan onze provincie bezocht de minister Prefamac Chocolate Machines in Lummen en Globachem en CallExcell in Sint-Truiden. Tijdens zijn bedrijfsbezoeken nam Muyters uitgebreid de tijd om kennis te maken met elk bedrijf afzonderlijk en te luisteren naar de zaakvoerders en ondernemers. Zowel bij Prefamac, als Globachem en CallExcell staan vrouwelijke ondernemers aan het roer. Respectievelijk Myriam Schepers, Els Paesmans en Karin Van De Velde zijn ook allen lid van de raad van bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Muyters: “Ik ben zeer enthousiast om zoveel ondernemers tegen te komen gedurende mijn bezoek aan Limburg. De bedrijven die ik vandaag bezocht, vertegenwoordigen een mooie mix van sectoren en activiteiten. Ik vind het belangrijk om dicht in contact te staan met ondernemingen om zo voeling te blijven houden met hun noden en zorgen.”

Vooral de thema’s export en innovatie kwamen sterk naar voren in de gesprekken tijdens de bedrijfsbezoeken. Een ideale manier voor de minister om de bezigheden en ideeën van ondernemers uit eerste hand te vernemen.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg koos bewust voor het gevarieerde programma om zo de minister een mooie doorsnede van de Limburgse ondernemingen te tonen en op die manier het reilen en zeilen in het Limburgse bedrijfsleven te laten zien.

https://www.callexcell.be

http://www.globachem.com/nl

http://www.prefamac.com/nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s