Voka – KvK Limburg start Netwerk e-commerce

Standaard

SONY DSC

Foto v.l.n.r.: Bart Balis (Brouwland), Céline Malyster (Callexcell), Yoeri Severy (zaakvoerder, Yappa) en Marijke Steegen (Voka – KvK Limburg). Ontbreken op de foto: Tom Hoogmartens (Kambukka) en Hilde Rutten (BergHOFF Belgium)

Het Netwerk e-commerce is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van e-commerce. Ervaringsuitwisseling en bedrijfsbezoeken staan binnen dit netwerk centraal. Voka – Kamer van Koophandel Limburg beschikt momenteel over een dertigtal netwerken. Om steeds te blijven beantwoorden aan de noden van de leden-ondernemingen, wordt dit aanbod regelmatig uitgebreid. In 2016 start het nieuwe Netwerk e-commerce op. 

Het Netwerk E-commerce vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over e-commerce. Bedrijven die de noodzaak inzien van het e-commerce en daarin willen groeien zijn meer dan welkom. Het doel is het samenbrengen van de verschillende actoren die spelen bij e-commerce. Enerzijds facilitators en anderzijds bedrijven op transactieniveau. Leden van het Netwerk E-commerce dragen zelf de verantwoordelijkheid voor het e-commerce-beleid in hun onderneming of binnen het bedrijf waar ze werkzaam zijn. 

Het Netwerk wordt aangestuurd door de voorzitter Yoeri Severy (zaakvoerder, Yappa),  en de stuurgroep die bestaat uit Bart Balis (zaakvoeder, Brouwland), Céline Malyster (Quality & Trainingsmanager, Callexcell), Tom Hoogmartens (Managing Partner / Sales director, Kambukka), Hilde Rutten (Managing Director, BergHOFF Belgium).

Voka – KvK Limburg geeft het startschot van het nieuwe werkingsjaar van de netwerken op woensdag 28 september 2016 in C-Mine met het inspirerende verhaal van Guy Wollaert, ex topman van The Coca-Cola Company.

Meer info en inschrijvingen bij Marijke Steegen, secretaris van het Netwerk E-commerce: marijke.steegen@voka.be of 011/56 02 59.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s