Deelnemers zetten traject verder tijdens MBA-Highlights Advanced

Standaard

Onlangs nog haalde de meest recente lichting van MBA-Highligts hun certificaat. Hun traject hoeft daarmee niet te eindigen. Voka – KvK Limburg komt dit najaar samen met Solvay Brussels School of Economics and Management en  met MBA-Highlights Advanced. Dit vervolgtraject start eind oktober 2016 en is exclusief toegankelijk voor degenen die de eerste edities van MBA-Highlights met succes beïndigden.

Voka – KvK Limburg draagt talentontwikkeling hoog in het vaandel. Na het succes van de vorige edities van MBA Highlights, vroegen de deelnemers naar meer. MBA Highlights richt zich op ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring, die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, die zullen doorgroeien naar een top level management functie. Zij kunnen hun traject nu nog verder zetten na het behalen van hun certificaat.

Inhoudelijk brengt MBA-Highlights Advanced een sterk aanvullend programma. De academisch onderbouwde thema’s zorgen ervoor dat de deelnemers met de aangebrachte kennis in een aantal additionele domeinen daadwerkelijk aan de slag kunnen. Program manager Peter Manet (Manet Management in Motion) blijft trouw op post en begeleidt de deelnemers opnieuw doorheen hun traject.

Daarbij willen we af en toe onze vertrouwde locatie van La Butte aux Bois verlaten. Naast een weekend op de banken van Solvay in Brussel, zullen we tevens de landsgrenzen overschrijden. Hiervoor gaan we een weekend naar de gerenommeerde London School of Economics waar professor De Grauwe zal doceren. Paul De Grauwe is Professor aan de London School of Economics and Political Science en Gewoon hoogleraar emeritus aan de Katholieke Universiteit Leuven. Naast honderden wetenschappelijke artikelen publiceerde hij tientallen wetenschappelijke en vulgariserende boeken. Als liberaal en vrije marktideoloog is hij een voorstander van de markteconomie en de globalisering.

Het programma bestaat uit vijf weekends die draaien rond thema’s als innovatie, transformatie en macro-economie. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

http://www.voka.be/limburg/advanced

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s