Work@Home zet in op groei na overname Accent-dienstenchequebedrijf Home Maid

Standaard

work at home

Work@Home neemt de tak dienstencheques van Accent Jobs over. De groeiambitie van de Limburgse marktleider gaat daarmee in stijgende lijn de toekomst in. “Met meer dan 50 kantoren zijn wij al actief in heel Vlaanderen. Met deze overname bevestigen we onze reputatie als overnamespecialist en zetten we de trend voor grotere overnames in de toekomst”, vertelt operations director Niels Prys.

Home Maid maakte deel uit van dezelfde groep als interimkantoor Accent Jobs. “Het bedrijf werd aan Work@Home overgedragen omdat dienstencheques niet de corebusiness van het B2B-gerichte Accent zijn, maar wel de onze. Ze kozen dan ook bewust voor Work@Home als overnemer gezien we de meest gespecialiseerde partij op de markt zijn.”

Overnamespecialist aan het werk

Dienstenchequebedrijf Work@Home werd opgericht door Luc Jeurissen in 2005 in Hoeselt en groeide snel uit tot de marktleider van Limburg. Inmiddels hebben ze tientallen kantoren in elke Vlaamse provincie verankerd, met voortaan een extra aanwezigheid in West-Vlaanderen dankzij de overname van Home Maid.

“Home Maid blijft dankzij zijn unieke concept van exclusieve huishoudhulp als een apart concept in de markt staan, maar is vanaf nu onderdeel van de Work@Home-groep”, meldt Niels Prys. Hierdoor tikt de werknemersteller, die in 2014 nog op 2000 stond, opnieuw flink aan: “Met de 320 werknemers van Home Maid erbij hebben wij meer dan 3500 werknemers in dienst. Dat aantal gaat in de toekomst zeker nog groeien met alle mogelijke overnames die nog voor ons in het verschiet liggen.”

Oog voor meer en grotere overnames

Work@Home bevestigt hiermee dat ze zichzelf de overnamespecialist van de dienstenchequemarkt mogen noemen en dat ze – na bijna 50 kleinere overnames – ook klaar zijn voor het grote(re) werk. “Omvangrijke en veelvuldige overnames verzekeren onze groei voor de komende jaren. Het heeft bovendien een stabiliserend effect op de gehele sector, waarvan het belang niet onderschat mag worden,” klinkt het bij zaakvoerder Luc Jeurissen.

Het is voor Work@Home dan ook niet de eerste overname van het jaar. Hun sterke imago als betrouwbare partner wordt bij elke bijkomende overname bevestigd en vergroot. “Verder blijven wij opportuniteiten grijpen wat overnames betreft en blijven we inzetten op een gezonde groei. Door de vele recente overnames bereiken we een mooie kaap maar het eindpunt is nog lang niet in zicht”, concludeert operations director Niels Prys ambitieus.

http://www.wath.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.