Hogeschool UCLL geeft 43 studenten nieuw diploma wegens administratieve fout in ondertitel van opleiding

Standaard

Het gaat hier over de opleiding Bachelor Bedrijfsmanagement, waarbinnen je verschillende afstudeerrichtingen en keuzetrajecten hebt. Bij de uitreiking van de diploma’s in september 2015 is er een administratieve, technische fout opgetreden bij 43 van de 200-tal studenten Bedrijfsmanagement die op dat moment afstudeerden. Deze 43 studenten Bedrijfsmanagement, met het keuzetraject KMO-management, hebben een diploma gekregen waar verkeerdelijk in de subtitel Afstudeerrichting KMO-management stond. KMO-management is echter geen afstudeerrichting maar een keuzetraject.

Door een administratieve fout werd het keuzetraject verkeerdelijk als afstudeerrichting benoemd op diploma’s en brochures. Alle voorgaande jaren werden wel correcte diploma’s afgeleverd. De fout betreft dus 1 academiejaar.

De betrokken 43 studenten krijgen de komende weken een nieuw diploma Bedrijfsmanagement, zonder de vermelding KMO-management. Dit heeft verder geen gevolgen voor de studenten. Uit het diplomasupplement blijkt duidelijk welke vakken een student heeft gevolgd en uit de keuze van vakken blijkt duidelijk dat de student keuzevakken rond KMO-management  heeft gevolgd. Er verandert ook niets voor de huidige studenten Bedrijfsmanagement, met keuzetraject KMO-management. UCLL blijft de opleiding bedrijfsmanagement aanbieden met een keuzepakket gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Hogeschool UCLL benadrukt dat het voor de studenten altijd duidelijk is dat zij de opleiding Bedrijfsmanagement volgen. Welke afstudeerrichting je ook kiest (marketing, rechtspraktijk …) of welk keuzetraject je ook kiest, de studenten kiezen voor Bedrijfsmanagement, zitten samen in één campusgebouw en studeren ook allemaal af als Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement. 

http://www.ucll.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s