Voka – KvK Limburg wordt partner van Made in Limburg

Standaard
SONY DSC

SONY DSC

Voka – Kamer van Koophandel Limburg ondertekende een partnership met Made in Limburg. Vanaf 15 december 2015 wordt Voka – Kamer van Koophandel partner van Made in Limburg. Dit initiatief van Mediahuis brengt elke dag economisch nieuws uit onze provincie. Ondernemers en ondernemingen kunnen immers niet genoeg in het zonnetje geplaatst worden. 

Made in Limburg is het platform met elke dag alle bedrijfsnieuws uit Limburg. Made in Limburg heeft oog voor het succes, de innovatie en groei bij bedrijven en ondernemers en plaatst de mens achter de onderneming centraal. Het is een initiatief van Mediahuis. De berichtgeving wordt vergaard door een onafhankelijke redactie van vaste en freelance journalisten onder leiding van  Kurt Meers en Dominiek Claes.

“Door ons partnership dat ingaat op 15 december 2015 willen we als Voka – Kamer van Koophandel Limburg een duidelijk signaal geven”, stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Ondernemers en ondernemingen kunnen niet genoeg in de spotlights geplaatst worden. Zij zorgen immers elke dag weer voor welvaart en welzijn in onze provincie”.

“Als we ons oor te luister leggen bij onze meer dan 3.000 leden-ondernemingen, dan horen we elke dag weer dat Made in Limburg elke ochtend echt wel gelezen wordt. Made in Limburg heeft op die 5 jaar een vooraanstaande plaats in de berichtgeving over economisch Limburg verworven. Dankzij dit partnership kunnen we ook nog beter onze boodschappen, onze events en onze opleidingen naar onze ondernemers brengen”, stelt directeur communicatie en netwerking Voka – KvK Limburg Johan Grauwels.

Gedelegeerd bestuurder Mediahuis Limburg Dominic Stas is ook in zijn nopjes: “Zowel Voka – Kamer van Koophandel Limburg als Mediahuis zetten sterk in om het ondernemerschap in onze provincie te bevorderen. We zijn dan ook bijzonder blij dat we door dit partnership mekaar nog kunnen versterken.

http://www.voka.be/limburg

http://www.madeinlimburg.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s