Vlaanderen en Nederland geklopt door Zweden in jaarlijkse Homo Top 100 2015

Standaard

homo top 100 2015

Op zaterdag 31 oktober 2015 verwelkomt de Antwerpse danstempel Red & Blue in de Lange Schipperskapelstraat 11 weer de jaarlijkse Homo Top 100-party. Een uitzinnige massa van zowel holebi’s als hetero’s gaat die avond, voor de 12de keer, uit de bol op de beste 100 ‘roze’ hits aller tijden.

Loreen is met de song ‘Euphoria’ online op nummer een gestemd in 2015, net als in 2014. De Zweedse wordt op de hielen gezeten door ‘Dancing Queen’ van ABBA, eveneens Zweeds. Plaatsen drie en vier kleuren Vlaams, met respectievelijk ‘Zeil Je Voor Het Eerst’ van Bart Kaëll en ‘Soldiers Of Love’ van Liliane Saint-Pierre. Op vijf prijkt de Nederlandse Anita Meyer met ‘Why Tell Me Why’. Check onderaan de volledige lijst van 2015 maar lees vooral verder.

De Homo Top 100-party wordt verzorgd door deejays Don Johnson & Lt. Castillo plaats. De deuren van Red & Blue gaan open vanaf 22u. De toegangsprijs bedraagt 10 of 13 euro. Er is geen voorverkoop en op tijd zijn is elk jaar opnieuw de boodschap, want vol is vol. De Homo Top 100-party wil, sinds 2004, een verbroederingsfeestje zijn. Breng als holebi al je hetero’s mee. Kom als hetero af met al je holebi-vrienden. De hetero’s van The Breakfast Club zijn medeorganisator.

http://www.homotop100.be

http://www.80s.be

http://www.enigverschil.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s