Familie Alen wordt 100% eigenaar van Belisol-groep

Standaard

alen

De Belisol-groep, Belgisch marktleider in ramen en deuren, komt volledig in handen van de familie Alen. Oprichter en bestuursvoorzitter Eugène Alen heeft hiervoor het belang van 50 procent overgenomen dat de Atrya-groep in Belisol aanhield. In 2009 participeerde deze Franse sectorgenoot in het bedrijf, nu nemen beide partijen in alle vriendschap afscheid van elkaar.

Er is voldoende familiale opvolging om Belisol autonoom verder uit te bouwen. De dochters (Patricia en Isabelle Alen) en schoonzonen (Nicolas Thiel en Michiel Odeurs) van Eugène Alen zullen de verdere uitbouw van de bedrijvengroep verzorgen. Zij hebben, net als echtgenote Lieve Alen, nu al een managementfunctie in de Belisol-groep. Ook de derde dochter van Eugène Alen zal op termijn de structuur vervoegen.

De Belisol-groep gelooft sterk in de verdere groei. Dit jaar mikt Belisol op een omzetstijging van ongeveer 10 procent. Vooral in Nederland en Frankrijk is de groei sterk.

http://www.belisol.be

Advertenties

Een gedachte over “Familie Alen wordt 100% eigenaar van Belisol-groep

  1. clemens damiaan

    Reeds 2.5 maand proberen we een geforceerd raam te laten vervangen,worden van het kastje naar de muur gestuurd,worden niet terug gebeld. Reeds voorschot betaald maar verder…. Is dit goede service? Wij raden niemand nog aan bij belisol te kopen, dienst na verkoop is in onze ogen ondermaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s