Groep Schoofs is verhuisd om hoek

Standaard

groep schoofs

Sinds maart 2015 is verzekeringsgroep Schoofs verhuisd van de Hasseltse Slachthuiskaai naar om de hoek aan de Herkenrodesingel 101. Wie had ooit kunnen weten of voorspellen dat na de start van het kantoor Schoofs in Sint- Truiden in 1984, dit zou uitgroeien tot een groot professioneel bedrijf zoals het er vandaag uitziet.

Na een groei van het zakencijfer en het personeelsbestand, werd aan uitbreiding gedacht. In 1998 werd een bijkomend kantoor geopend in het centrum van Wellen.

Het zou de start worden van een succesverhaal. Doordat de groep Schoofs, gevestigd in Hasselt, enkel een boekhoudkantoor was en dit overgenomen werd door derden, kon de heer Schoofs niet langer wachten om in 2004 een derde vestiging te openen. De fusie van 2 grote Hasseltse makelaarskantoren was een feit.

Intussen telde de groep 21 medewerkers. Door de economische omstandigheden en de drang naar groei, mede mogelijk gemaakt door het bekomen van uitzonderlijke voorwaarden en tarieven bij diverse maatschappijen, werd het niet enkel voor het bedrijf, maar zeker ook voor de klanten een win-winsituatie.

Het zoeken naar nieuwe uitdagingen en nieuwe horizonten, het bundelen van krachten, visies en knowhow bracht de groep naar een nieuwe samenwerking in 2014.

De groep Confideo sloot een samenwerkings- en een overname-akkoord met de groep Schoofs. Hierdoor werd de verderzetting van Groep Schoofs verzekerd.

De waarden van de nieuwe groep zijn kort samen te vatten: één visie, één structuur, nog meer service en expertise (thans met 55 medewerkers) en de klant die centraal blijft staan.

Sinds 1 maart 2015 is Groep Schoofs gevestigd  op een nieuwe locatie: Herkenrodesingel 101 te Hasselt.

http://www.groepschoofs.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.