Viering 50 jaar Bewel

Standaard

Bewel – de beschutte werkplaats met 9 werkplaatsen verspreid over heel Limburg en werkverschaffend aan meer dan 1700 werknemers met een arbeidshandicap – vierde op dinsdag 19 augustus 2014 in zijn hoofdzetel in de Hasseltse Kiewitstraat zijn 50-jarig bestaan. Het personeel werd bedacht met een presentje.

Beschermde Werkplaatsen Limburg is gestart als hersteldienst voor het stikken van zakken in de oude keramiekfabriek aan de Martelarenlaan om nadien door een sterke groei te verhuizen naar de Gouverneur Verwilghensingel en later naar de huidige locatie in de Kiewitstraat in Hasselt.

Jobs in de negen Limburgse werkplaatsen zijn gericht op groenzorg, stikwerken, assemblage en montage, industriële zeefdruk, textielconditionering,mailings, verpakken & logistiek en cleanroom, allemaal op maat van een 200-tal klanten, waaronder JBC en Ridley.

Grootste toekomstuitdaging voor de Bewel is te zorgen voor extra tewerkstelling van ex-gedetineerden en ex-drugsverslaafden – die er binnenkort bijkomen – en voor de verdere investering van externe tewerkstelling van Bewel-werknemers.

http://www.bewel.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s