Miserie op vuilhoop eindigt met circusvoorstelling

Standaard

orgelman 1

De Banneuxkes gaven op zaterdag 8 maart 2014 de laatste voorstelling van hun komedie rond armoede op de vuilhoop voor een volle zaal in de Mozaïekbasisschool in Kiewit.

orgelman 2

orgelman 3

De beste lachmomenten situeerden zich na de pauze tijdens hun circusvoorstelling. Hillariteit ging almaar in stijgende lijn toen vader Pie – achergelaten door neergeschoten vrouw Flor en drie dochters en hun aanhang – orgelman werd en zich van het leven wou beroven.

orgelman 4

orgelman 5

Het idee van een circusvoorstelling werd geboren om geld te verdienen. Orgelman bracht niks op. Iedereen keerde terug naar zijn stal na tegenslagen in hun droomjobs en wilde meteen deelnemen aan de circusacts.

orgelman 6

orgelman 7a

orgelman 9

De eerder tijdens een bankoverval neergeschoten en achtergelaten Flor verscheen plots weer op het toneel en zij wou perse een fee spelen in ‘Assepoester’ en werd zo ook aangekleed.

orgelman 10

orgelman 11

orgelman 13

orgelman 15

Louch impresario JC Balzack was overtuigd om de familie uit de miserie op de vuilhoop te halen en gaf hen een contract voor een wereldtournee langs vuilhopen.

orgelman 16

orgelman 17

Gerard mocht tenslotte de hand vragen van zijn Leineke en regisseur Yvette Bottu kreeg twee tickets voor hun opvoering op de vuilhoop van New York cadeau.

www.banneuxkes.be 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s