EuroSys neemt LB Computer Systems over

Standaard

LB-Computer-SystemsDe EuroSys Groep neemt LB Computer Systems over en groeit hiermee uit tot één van de grotere ICT-bedrijven in Vlaanderen met meer dan 220 ICT-specialisten. Deze overname volgt op eerdere acquisities zoals de Forcom-keten in Antwerpen en de participatie in de Megastore (1000m²) in Tongeren.

Beide ondernemingen behouden hun eigenheid en gaan ook verder onder hun eigen naam. De verwachte groei dankzij de interne synergieën en maximale kennisdeling leidt op korte termijn zelfs tot extra aanwervingen. “Voor dit jaar zoeken we nog 30 à 40 nieuwe medewerkers”, stelt Mark Lens, afgevaardigd bestuurder van EuroSys.

Met deze opzienbarende overname zendt EuroSys een stevig signaal uit naar de Vlaamse ICT-markt. “In Limburg besluiten twee voormalige concurrenten om de krachten te bundelen tot één ICT-specialist die op Vlaams niveau een te duchten tegenspeler wordt”, aldus Mark Lens.

“We vormen nu een bedrijvengroep met 220 ICT-specialisten, goed voor een geconsolideerde jaaromzet van 40 miljoen euro. Met het oog op verdere schaalvoordelen blijven we uitkijken naar ICT-bedrijven binnen en buiten Limburg die we kunnen integreren in onze groep.”

Bij de gewone klanten zal Eurosys bekend blijven voor zijn ICT-winkels.

www.eurosys.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s