Symbolische meiboomplanting op Delorge Business Park

Standaard

Volgens De Vlaamse Ondernemer heeft bouwbedrijf Mathieu Gijbels de symbolische meiboom geplaatst op het Delorge Business Park in Hasselt aan de Herkenrodesingel in Hasselt.

Het Delorge Business Park, gelegen op een terrein van 2,4 hectaren, bestaat uit een multifunctioneel gebouwencomplex waarbinnen de concessies van Audi en VW met polyvalente kantoorruimtes worden gecombineerd.

Het pand omvat zowat 1.400 m² showroom en drie verdiepingen kantoorruimtes.

In wezen worden twee gebouwen opgetrokken, elk met een grote toonzaal en bovenliggende kantoren die te huur op te koop worden aangeboden.

Ma°Mu Architecten, Flexpoint, Motmans Vanhaevermaet en Grontmij zullen er alvast hun intrek nemen. Er is momenteel nog 2.500 m² kantoorvloer beschikbaar.

Met het hele project is een investering van 20 miljoen euro gemoeid. Groep Delorge deed eind 2011zijn intrede in Hasselt met de overname van de VW- en Audi-concessie van groep Meyers.

In 2009 integreerde Delorge-garage Vanheers in Borgloon. Vorig jaar fuseerde Groep Delorge met Peerlings Automotive, een concessiehouder voor VW/Audi/Skoda met vestigingen in Lommel en Overpelt.

www.groepdelorge.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s