Piet Moons aangesteld als Hasselts sportambassadeur

Standaard

Op vrijdag 18 januari 2013 werd Hasselaar en BOIC-man Piet Moons aangesteld op het stadhuis tot Hasselts sportambassadeur en dit in aanwezigheid van burgemeester Claes en sportschepen Beenders.

Piet Moons was één van de stichters van Initia Hasselt handbalclub, toen hij nog leraar lichamelijke opvoeding was aan het Sint-Jozefscollege, nu het Virga Jessecollege, in de jaren 70.

Later versaste hij naar het Brusselse om te gaan werken op het BOIC, waar hij het naast Jacques Rogge schopte tot marketingdirecteur.

In oktober 2013 gaat Piet Moons met pensioen en één van zijn bezigheden dan zijn zeker Hasselt te promoten als sportstad.

Immers in zijn toespraak had hij niks anders dan lovende woorden over de multidisciplinaire sportstad dat Hasselt geworden is, na enkele jaren hard labeur door organiserende sportbeoefenaars en zeker de stedelijke sportdient met zijn structuur van wijksport- en competitiesportraden en sportieve activiteiten zoals de vele succesvolle sportkampen, zijn sportinitiatiedag. sportuitdagingen voor seniores, vrouwen en gehandicapten.

www.hasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s