Aura-soma is energetische kleurentherapie

Standaard

Willy Triest & Rit Willaert uit Willebroek waren op zondag 11 november 2012 te gast in brasserie Augustina voor een infosessie rond aura-soma als energetische kleurentherapie.

“Aan de hand van 111 flesjes van telkens twee vloeistofkleuren – nauwkeurig samengesteld en gerangschikt – kan je door het gebruik van de juiste vloeistofkleuren door inbreng via de uitwendige aura in je lichaam, je fustraties van weinig zelfvertrouwen en oude angsten ombuigen in een rustiger en meer energetische gemoedstoestand”, aldus Willy Triest van Avalon, het Centrum voor Bewust Zijn, Healing & Ontwikkeling.

Zij maken je trouwens bewust van je potentiële capaciteiten en talenten die onderbenut blijven. “Door middel van licht en kleuren willen we jou meer inzicht geven om zelf op zoek te gaan naar je onderbenutte potentiële waarden en deze te versterken tijdens de therapie. Trouwens de vloeistoffen komen via de lymfen in het lichaam en geven je een prachtig en energetisch gevoel, een emotie van hoop op een betere toekomst juist door jezelf te heroriënteren op gebied van beleving en gedragspatroon in onze maatschappij”, voegt Rit Willaert toe.

Zelfstandig denken op een individuele manier op zoek gaan naar je persoonlijke kwaliteiten, dat is de boodschap van aura-soma.

Meer info: info@avalonbelgium.be of 0485/83 13 62.

www.avalonbelgium.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s