Tweede overlegraad van Limburgs Sociaal Forum op 26 september 2012

Standaard

In het CCHA is iedereen van harte welkom op woensdag 26 september 2012 vanaf 19u30 om van gedachten te wisselen en suggesties te doen voor de toekomstige werking van het Limburgs Sociaal Forum.

Het Limburgs Sociaal Forum brengt maatschappelijk actieve mensen en groepen samen om te bouwen aan een sociaal en ecologisch rechtvaardige samenleving. Duurzame ontwikkeling, eerlijke Noord-Zuidrelaties, een economie voor de mens: dat zijn centrale thema’s van onze activiteiten.

Het model van waaruit wordt gewerkt van een overlegplatform. Samenwerking en dialoog vormen onze kracht. Van hieruit willen we de diepere oorzaken van de maatschappelijke problemen en onrechtvaardigheden onderzoeken, en onszelf ontwikkelen als denktank. Maar uiteindelijk willen we aan zichtbare maatschappelijke verandering werken, en in die zin zijn we een actiegroep.

De motor van het LSF wordt gevormd door een 7-koppige stuurgroep, die het dagelijks bestuur waarneemt. Twee keer per jaar roepen we een bredere cirkel samen om de gedachtestroom open te trekken en nieuwe ideeën op te doen van mensen en verenigingen die zich bij ons werk betrokken voelen.

Dit nieuwe orgaan wordt de overlegraad genoemd. Iedereen die wil meedenken is welkom. Men mag als afgevaardigde van een vereniging of organisatie komen, of uit eigen naam.

Info: felixbergers@hotmail.com of 089/35 64 20.

www.lsf.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s