Beelden van sleuteloverhandiging carnaval 2012 in stadhuis

Standaard

Op zaterdag 7 april 2012 kwam minder volk opdagen voor de langdradige sleuteloverhandiging van de burgemeester aan prins Noenk I in aanwezigheid van jeugdprins Yarne I.

Verzameld werd er op de Reddelberg aan de Cambrinus. Met muziek van Toeternietoe werden prins Noenk I en jeugdprins Yarne I opgehaald.

In stoet ging het dan naar het stadhuis, waar de ouderwetse en nogal langdradige ceremonie met de overhandiging van de sleutel van het stadhuis van burgemeester Claes aan prins Noenk I werd uitgevoerd.

Verder waren er nog heel wat onderscheidingen die werden uitgedeeld aan zogenaamde trouwe carnavallisten in het kringetje van ons-kent-ons. Ook de resterende Hasseltse carnavalsverenigingen werden gelauwerd met een onderscheiding.

Dré Kenis, één van de bezielers van het succes van Hasselt carnaval indertijd, kreeg ook een speciaal aandenken voor zijn verdiensten.

Voorts werd ook afscheid genomen van Stanny Barthels die zijn job voor de jaarlijkse organisatie van de carnavalsstoet bij het Feestcomité na 22 jaar vaarwel zegt.

En nu op naar een carnaval 2013 nieuwe stijl met nieuw bloed en met een visie met een carnavalscharter, om meer leven te brengen in het carnaval in Hasselt met nieuwe mensen, ideeën en initiatieven, om met een positieve noot af te ronden!

Hasselt Alaaf…..!!!! Dat we dat nog lang mogen blijven zeggen!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s