Sporting Hasselt leeft weer

Standaard

Met vijfhonderd waren ze op de benefietavond met veiling in de lokalen van Sporting Hasselt. De avond werd verzorgd door Virginie Claes, ex- Camara Armand Schreurs en ex-stadionomroeper en Studio BXL-man Jeroen Roppe.

Ten voordele van de nieuwe vzw onder voorzitterschap Stijn Stijnen werd zo eventjes voor tienduizend euro aan allerhande voetbalspullen geveild, terwijl Jeroen enkele belangrijke Sportingpionnen interviewde.

Naast de 500 euro voor de wedstrijdbal van de eindrondematch tussen Sporting en AA Gent in tweede nationale in  het seizoen 1979-1980, bracht het truitje van Tsjechische doelman Petr Czech van Chelsea 1.150 euro op.

De veiling was goed voor tienduizend euro in de kas, bestemd voor de goede werking van de club.

Het bestuur van Sporting Hasselt schijnt in zijn plooien te vallen, nu dat belangrijke namen voorname plaatsen invullen.

Onder het voorlopig voorzitterschap Stijn Stijnen fungeert zijn broer Steven als verantwoordelijke van de commerciële cel, terwijl vader Jempi het verantwoordelijke lot overneemt van de sportieve cel.

Hoofdtrainer Theo Custers kan beroep doen op het sportieve advies van Karel Geraerts en Jelle Van Damme, twee namen goed voor het aantrekken van de broodnodige sponsors en supporters. Misschien kan Thibaut Courtois ook aan dat lijstje worden toegevoegd?

Alleszins met hun versterking en een hopelijk goed geölied bestuur kan Sporting zich redden in derde nationale en verder bouwen aan een mooie toekomst.

www.kskh.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s