Nog één jaartje en het Zwitsers Huis wordt 35

Standaard

Het Zwitsers-huis is sinds 1978 een trendy schoenenzaak met het accent op kwaliteit, lifestyle en comfort in de Aldestraat 18. Bij een bezoekje stond verkoopster Ann Vanderspikken ons te woord.

Het Zwitsers Huis is een begrip in Hasselt en Limburg. “Klanten die leuk en comfortabel schoeisel zoeken, proberen we met goede raad bij te staan. Schoeisel voor hun eigen steunzolen of gewoon om comfortabel te lopen zijn hier in vele keuzes aanwezig in het aanbod”, aldus Ann.

Voordat Philippe Delvaux de zaak overnam, was het Zwitsers Huis gespecialiseerd in hoogkwalitatief schoeisel en lederwaren van Zwitserse origine. “En die hoge kwaliteit is ook gebleven in ons verkoopgamma”, vult Ann aan.

“Terwijl wandelaars, maar ook kappers- en horecapersoneel verknocht zijn aan onze  MBT-schoenen om de pijn aan de spieren van hun lichaamsdelen door het lange staan draaglijker te maken, verkopen we ook wereld-merken zoals Timberland, UGG-Australia en Birkenstock.. Ook ‘nieuwe’ merken zoals Blackstone en New Balance zijn tevens erg in trek”.

Voor mensen met extreem moeilijke voeten zijn er ook een aantal bijzondere merken in het aanbod. “Voor hamer-tenen en knobbels (halux-valgus) kunnen we ‘elastisch’ schoeisel aanbevelen, terwijl het bekende Duitse comfortmerk HASSIA in verschillende breedtes en leesten ruim in ons assortiment is vertegenwoordigd”.

Speciaal voor de dames zijn er comfortabele sandalen van Scholl en Birkenstock. “In onze winkel liggen eveneens elegante dressy-schoenen van Ferragamo en Paul Green, naast handtassen van Sequoia in de rekken”, doet Ann
haar deskundige uitleg.
 
Maten van herenschoenen gaan vanaf 41 tot 46. Voor de dames variëren de maten tussen 36 en 41, “alhoewel er meer en meer vraag is voor maatje 42, die we ook verkopen”, besluit Ann haar relaas.

Het Zwitsers Huis is dagelijks open van 10 tot 18u, behalve ’s maandags vanaf 12u en ’s zondags en op feestdagen is de winkel gesloten.

www.zwitsers-huis.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s