Kan Pira Delagrange de baas?

Standaard

Op 7 en 8 januari 2012 vind je de squashtop in de Fitlink in Diepenbeek.  Negentig deelnemers verschijnen aan de start op de universitaire campus met als absolute blikvangers Yara Delagrange, de Vlaamse nummer twee bij de vrouwen, en Steve Dries, Limburgs kampioen in de erecategorie.

Bij de vrouwen mag de West-Vlaamse Yara Delagrange dan wel het nummer twee van Vlaanderen zijn, Limburgs kampioene Loreline Pira bewees in het verleden meermaals een te duchten concurrente te zijn.

In oktober van vorig jaar was Delagrange in Fitlink na een intens duel de betere in de interclubcompetitie, een maand later was Pira in straight sets de sterkste tijdens de Vlaamse kampioenschappen. In theorie staan de twee zondag tegenover elkaar in de finale, die om 16u25 geprogrammeerd staat.

Mannen

In het mannentornooi is Limburgs kampioen Steve Dries de topfavoriet. Hij geeft Tommy Goven of Jordy Camps partij. Camps kroonde zich in oktober nog tot Limburgs kampioen bij de B’s, maar is intussen gepromoveerd tot de A-categorie.

Tweede reekshoofd is Ben Vandezande die zijn eerste toernooi sinds een jaar speelt. Het wordt ook uitkijken naar de beloftevolle Toon Van Baekel uit Tessenderlo die Kris Dimitriadis, derde reekshoofd, bekampt.

Benieuwd of onze plaatselijke favorieten hun rol kunnen waarmaken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s