Woon- en zorgcampus Clarenhof aan Guffenslaan opent in 2013

Standaard

In de loop van 2013 zullen 57 serviceflats en een rusthuis met 46 bedden van woon- en zorgcampus Clarenhof aan de Guffenslaan worden geopend. Op maandag 17 oktober 2011 werd de eerste steen gelegd, in de tuin naast de Clarissenkerk. Probis & Vestio zijn projectontwikkelaar en de site wordt uitgebaat door vzw Foyer De Lork. Nog acht serviceflats staan te koop.

De bestaande site ondergaat een grondige restauratie met bovenop een nieuwbouw langs de Kunstlaan. Rusthuis en serviceflats worden ingepast in de site en de Clarissenkerk krijgt een grondige renovatiebeurt en zal dienen als ontmoetingsruimte. Ook petanquebanen en een brasserie aan de Groene Boulevard zijn eveneens ingepland.

Verzorging

Verzorging en verpleging staan centraal bij iedere bewoner. Poetshulp, kapper, pedicure en zelfs warme maaltijden kunnen worden voorzien. Elke bewoner wordt extra verwend door persoonlijke begeleiding, animatie en uitstappen.

Geïnteresseerden die nog een onderkomen op de campus Clarenhof willen betrekken, kunnen nog steeds intekenen via www.clarenhofhasselt.be.

Advertenties

Een gedachte over “Woon- en zorgcampus Clarenhof aan Guffenslaan opent in 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s