Steve Dries blikvanger op Limburgse kampioenschappen squash

Standaard

Vanaf vrijdag 14 oktober vanaf 18u staan de Limburgse kampioenschappen squash met 75 deelnemers op de affiche.

Squashcentrum Fitlink in Diepenbeek krijgt een opvallende deelnemer over de vloer, het Vlaamse nummer twee Steve Dries. De Antwerpenaar doet voor het eerst een gooi naar de Limburgse titel nu hij de kleuren van Olympia Hasselt verdedigt in de interclubcompetitie. Dries speelde tot vorig seizoen voor het ter ziele gegane Berkven Geel. Hij krijgt in Diepenbeek af te rekenen met Jo Severy, Lowie Brabants, Toon Van Baekel en Tommy Goven. Eén van hen wordt de opvolger van Dimitri de Bellefroid die vorig jaar de titel veroverde.

In de A-klasse bij de vrouwen start Loreline Pira als favoriete. Pira strandde vorig jaar op de derde plaats nadat ze van clubgenote Ioana Merola verloor, dit keer luistert de concurrentie naar de namen Nathalie Philipsen en Marijke Jozefczak. Jocefczak won vorige week nog in Olympia het C-tornooi bij de heren terwijl Philipsen uitzicht heeft op een tweede opeenvolgende titel bij de meisjes -19.

Bij de heren B wordt het uitkijken of Jordy Camps zijn zegereeks verderzet. Zondag veroverde hij nog de titel in Hasselt door in de finale titelverdediger Bart Vandezande te kloppen. In Diepenbeek is hij het topreekshoofd, voor thuisspeler Davy Freson die mogelijk in ronde 2 Vandezande treft. Camps doet ook nog een gooi naar de titel bij de jongens -19 waar Lowie Brabants de hoogstgeplaatste speler is.

Advertenties

Een gedachte over “Steve Dries blikvanger op Limburgse kampioenschappen squash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s